PROFESSIONEL
BILPLEJE

Med over 30 års samlet erfaring med klargøring af alle typer biler, står Joakim, René og Viktor altid klar med den helt rigtige løsning til dig og din bil.
Vi er en lille jydsk virksomhed, som med fokus på den gode kunderelation, det gode stykke kvalitetsarbejde, at vores medarbejdere arbejder sikkert og under ordnede forhold og at vi altid sikrer, at du får dit ønskede resultat, til en fornuftig pris og med DANMARKS BEDSTE SERVICE!

E

VASK OG LAKRENS

E

RENS OG RENGØRING AF KABINE

E

POLERING OG BESKYTTELSE AF LAKKEN

E

AIRCON- & KLIMA-SERVICE

E

REPARATION AF STENSLAG

9 TRIN til professionel BILPLEJE 

TRIN 1

BILVASK:
Enhver klargøring starter med en grundig vask. Uanset om din bil skal rengøres, poleres eller have en komplet pakke, starter vi altid med at give bilen en grundig vask. Dørfalser, fælge, hjulkasser og tankdæksel bliver altid vasket. Herefter tørres bilen med luft og bløde klude.

TRIN 2

STØVSUGNING & RENS:
Hver indvendig rengøring starter med støvsugeren. Ofte skal bund og sæder renses, hvilket foregår med sæbe og vand og for at undgå mudder (SÅ er det sagt!), så skal bilen støvsuges MEGET grundigt, så ALT løs snavs som sand og støv er HELT VÆK først.

TRIN 3

KONSERVERING:
Når bilen er grundigt renset bliver vinyl, indstrumentbord, paneler og dørsider konserveret med vinylpleje. Hvis bilen har lædersæder bliver disse ligeledes afvasket, tørret og får pleje. Hvis kunden ønsker det kan tekstil og/eller læder herefter impregneres for god holdbarhed.

TRIN 4

LAKRENS: 
Før poleringsprocessen kan begynde skal lakken renses for flyverust, tjære og trafikfilm. Afrensningen sker bl.a med en såkaldt clay-bar. Når lakken er afrenset kan polering påbegyndes.

TRIN 5

POLERING (1.-2. trin): 
“hvor mange ridser fjerner i?”.  langt de fleste biler kan vi polere 80% af de synlige ridser væk i ét trin. Vi forholder os altid til det resultat som, med det blotte øje, kan ses i almindeligt sollys. Ved enkelte dybere ridser kan vi polere i 2 trin for at opnå det ønskede resultat.

TRIN 6

COATING (3. trin):
Også kendt som “lakforsegling”, eller “voks”.
Coating er det øverste lag som påføres bilen efter polering med maskine. Nogen ønsker en langtidsholdbar “lakforsegling”, andre er tilfreds med en alm. voks. Hvad du skal vælge, afhænger af mange ting som f.eks antallet af maskinvask osv..

TRIN 7

GLAS/RUDER:
Uanset om vi laver en polering, indvendig rengøring eller bare vedligehold i form af en vask, bliver ruder og spejle altid renset og pudset. Det er HELT AFGØRENDE for oplevelsen af en nyklargjort bil at, ruderne er grundigt rengjorte, og et godt udsyn er bare bedre for trafiksikkerheden 😉

TRIN 8

PLAST & GUMMI: 
Efter hver klargøring bliver den udvendige gummi/dæk og vinyl/fenderlister og kofangere rengjort og konserveret.

TRIN 9

KONTROL:
Når din bil er færdig, bliver hele bilen kontrolleret efter for fejl og mangler. Vi udfylder en tjekliste og sørger for én  god orden og sikkerheds skyld, at dæktrykket er korrekt, oliestanden er OK, og at sprinklertanken er fyldt op. SÅ ER BILEN KLAR TIL AFHENTNING 🙂

!! EKSTRA SERVICE !! 

AIRCONDITION / KLIMA-SERVICE

Hos Kjellerup Bilpleje laver vi over 500 serviceeftersyn på aircondition og klimaanlæg hvert år. Derfor kan vi, helt eksklusivt tilbyde DANMARKS BILLIGSTE service på netop dit anlæg. Se den skarpe pris og bestil tid HER.

Reparation af stenslag i forrude

Har du fået et stenslag i forruden!? Book tid til reparation hos Kjellerup Bilpleje hurtigst muligt efter skaden er sket, så sikrer vi at du undgår revner i ruden 🙂 Bestil tid lige HER.

VIDEO

POLERING

RENGØRING

BILVASK

SAMARBEJDSPARTNERE

FØLGENDE GIVER OS GLÆDE I VORES HVERDAG 🙂

KONTAKT OS

Adresse

Vandværksvej 12
8620 Kjellerup

Telefon

Bilpleje: +45 3177 4704

Åbningstider

Man-tors: 7.00-17.00
Fredag: 7.00-16.00

Lørdage + søn- og helligdage holder vi lukket.

NB:
Vi holder jule-lukket 23/12-21 - 2/1-22
og sommer-lukket i ugerne 28-29-30 i 2022

SKAL VI KONTAKTE DIG?

1 + 12 =

FØLG OS

FØLG OS